Beveiliging op maat

Nobel security kan u diverse beveiligingsproducten aanbieden.

Hieronder een impressie wat wij u zouden kunnen bieden.

Objectbeveiliging

Organisaties hebben te maken met werknemers, bezoekers en leveranciers. Tijdens kantooruren is professioneel toezicht vaak van toegevoegde waarde. Niet alleen overdag hebben organisaties baat bij toezicht. In de nachten lopen zij vaker risico op inbraak en diefstal. Een goede beveiliging kan dan van essentieel belang zijn.

Nobel Security werkt met geüniformeerde beveiligingsmedewerkers, welke in uw bedrijf preventief aanwezig zijn. U kunt hieraan denken aan in- en uitgaande bezoekers en leveranciers. Indien gewenst kunnen deze werkzaamheden uitgebreid worden met ondersteunende taken in uw organisaties. Hierbij kan u denken aan receptietaken. Bij onze service hoort tevens dagelijks een openings- sluit- en brandronde.

Winkelbeveiliging

obel Security streeft naar een goede samenwerking en vertrouwensband met zijn klanten. Als retailer kunt u dagelijks last hebben van diefstal, fraude, agressie en overige criminaliteit. Voor u als werkgever is dit voornamelijk vervelend, maar uw klanten kunnen hier een onbehaaglijk gevoel bij krijgen en vervolgens uw winkel vermijden. Een actieve beveiliging in uw winkel kan u hierbij helpen.
Onze geüniformeerde beveiligers zullen geheel naar uw behoefte in uw winkel aanwezig zijn. U kunt hierbij denken aan open- en sluitrondes, toegangscontroles, cameratoezicht en surveillance in de winkel.

Winkelbeveiliging vereist een goede samenwerking tussen u als retailer, de politie en beveiliging. Onze medewerkers zijn naast goede beveiligers ook sociaal, stressbestendig, beschaafd en communicatief vaardig. Voor u dus de perfecte gastheer of gastvrouw.

Evenementbeveiliging

Beveiliging bij evenementen is een pre, maar bij evenementen word vaak gedacht aan grote festivals zoals Park pop, Pinkpop, Dutch Valley en de Zwarte Cross..
Waar op deze festivals ziet u geen beveiliging?
Echter zijn er ook kleine organisaties die evenementen organiseren. U kunt hierbij denken aan:

  • (sport)clubs en verenigingen
  • bedrijfs- en Schoolfeesten
  • gemeente
  • organisatiebureaus

Met Nobel Security haalt u professionele beveiligers in huis waarbij gastvrijheid en veiligheid op een prominente plek staan bij de invulling van uw evenement.
Met behulp van diverse technische hulpmiddelen kunnen wij uw gehele evenement in de gaten houden. U kunt hierbij denken aan portofoons, camera toezicht en mobiele telefonie.
Voorafgaand aan uw evenement zullen wij met u in bespreking gaan om voor u de meest volledige beveiliging te bespreken.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • een veiligheidsplan
  • een ontruimingsplan
  • een communicatieplan
  • een calamiteitenplan

Mobiele Surveillance

Is uw onderneming bezig met een nieuw project? Vindt u het toch belangrijk dat er na werktijd een oogje in het zeil moet worden gehouden? Dan kan een mobiele surveillance u van pas komen.

Nobel Security biedt u een flexibele mobiele surveillance aan. Wij gaan naar uw project toe, zo vaak als u dat zou willen. Deze afspraken worden vastgelegd en van elke surveillance zal er een rapport worden opgesteld met de laatste stand van zaken. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw medewerkers de volgende dag weer veilig aan het werk kunnen.

Transportbeveiliging

In een tijd waarin veiligheid niet meer vanzelfsprekend is en hoog op de agenda staat, wordt er steeds vaker een beroep gedaan op externe professionals.
Nobel Security levert professionele diensten.
Professionele begeleiding bij het vervoer van waardevolle producten en documenten is geen overbodige luxe meer tegenwoordig.
Wij begeleiden en beveiligen transporten in alle soorten en maten van beginpunt tot eindbestemming, zowel nationaal als internationaal.
We maken hierbij gebruik van onopvallende voertuigen die specifiek zijn uitgerust met geavanceerde navigatie- en communicatiemiddelen.

Voorafgaand aan het transport zullen onze werknemers volledig op de hoogte gesteld worden van alle informatie en regels die er voor dergelijk transport nodig zijn. Uw goederen zullen op professionele wijze wordt begeleid.
Onze beveiligingsmedewerkers begeleiden de vracht van het vertrek tot en met de plaats van bestemming. Ook tijdens de rit moet de chauffeur rusten, wij bieden de mogelijkheid om, het transport dat voor langere tijd stilstaat op een rustplaats, de veiligheid van de chauffeur en de lading te waarborgen.

Bij calamiteiten zal onmiddellijk contact worden gezocht met lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten. Tijdens het transport en bij calamiteiten wordt alles door ons met foto- en video geregistreerd.
Afhankelijk van de waarde van de vracht en de afstand worden het aantal auto’s en de bezetting bepaald. Desgewenst kan een beveiliger in het te begeleiden voertuig plaatsnemen. Na het transport wordt een uitgebreide rapportage aan u verstrekt van het verloop van het transport

Heeft u een andere vorm van beveiliging in gedachten?

Schroom niet om contact met ons op te nemen om te kunnen bespreken wat we voor u kunnen betekenen.
Klik hier om naar de contactpagina te gaan.